1) Qus. : What are you doing? 
Ans. : Business. 
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX! 
2) Qus. : What are you doing in Business? 
Ans. : Selling the Goods. 
Tax : PAY SALES TAX!! 
3) Qus. : From where are you getting Goods? 
Ans. : From other State/Abroad 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI! 
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods? 
Ans. : Profit. 
Tax : PAY INCOME TAX! 
5) Qus. : How do you distribute profit ? 
Ans : By way of dividend 
Tax : Pay dividend distribution Tax 
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods? 
Ans. : Factory. 
Tax : PAY EXCISE DUTY! 
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX! 
8) Qus. : Do you have Staff? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX! 
9) Qus. : Doing business in Millions? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY TURNOVER TAX! 
Ans : No 
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax 
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank? 
Ans. : Yes, for Salary. 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX! 
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner? 
Ans. : Hotel 
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX! 
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX! 
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY SERVICE TAX! 
14) Qus.: How come you got such a Big Amount? 
Ans. : Gift on birthday. 
Tax : PAY GIFT TAX! 
15) Qus.: Do you have any Wealth? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY WEALTH TAX! 
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going? 
Ans. : Cinema or Resort. 
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX! 
17) Qus.: Have you purchased House? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE ! 
18) Qus.: How you Travel? 
Ans. : Bus 
Tax : PAY SURCHARGE! 
19) Qus.: Any Additional Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!! 
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY INTEREST & PENALTY! 
21) INDIAN :: can i die now?? 
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!
Thursday, January 15, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 
No comments:
Post a Comment